Officials Gezocht

03-10-2024

Beste

Paardensport Vlaanderen is op zoek naar nieuwe jumpingofficials en kandidaat parcoursbouwers.

Kennen jullie personen die hiervoor interesse hebben of in aanmerking komen? Geef dan gerust onderstaande informatie door of bezorg ons de contactgegevens zodat wij hen de nodige info kunnen bezorgen.

In het najaar wordt een cursus voor beginnende juryleden en parcoursbouwers voorzien. Deze cursus staat open voor alle geïnteresseerden die in de toekomst als official wensen mee te werken aan de uitbouw van de jumpingsport in Vlaanderen. Deze cursus zal online georganiseerd worden en zal meerdere les-avonden bevatten. Na het volgen van deze cursus en mits een positieve beoordeling van het eindexamen kan je aan de slag als Level 1 jurylid op de provinciale wedstrijden. De kandidaat parcoursbouwers kunnen hierna hun opleiding parcoursbouwer vervolledigen.

Geïnteresseerden dienen hun kandidatuur te sturen naar Eline Poppe via jumping@paardensport.vlaanderen, uiterlijk tegen 1 november. 

OPGELET! Om te kunnen deelnemen aan de cursus, dien je meerderjarig te zijn en in orde met je Paardensport Vlaanderen lidmaatschap 2024 (minimaal L01 of Sport Assistant).

Daarnaast doen we ook een oproep naar bestaande officials die een cursus van een hoger niveau willen volgen (Level 2/3/4). Na het ontvangen van de kandidaturen zullen we de concrete planning van deze cursussen/ lesdagen opmaken.

 

Bedankt!

 

 Met sportieve groeten

Eline Poppe
Verantwoordelijke jumping, Jeugd Cup
Ik ben niet aanwezig op woensdagnamiddag.

Logo

Paardensport Vlaanderen vzw

Jozef Hebbelynckstraat 2
9820 Merelbeke

09/274 10 50