Foto's HorseHotel Schilde

30-07-2023

Hallo iedereen,

De foto's die gemaakt werden tijdens de K.VOR Horsehotel schilde staan online. 

Alle rubrieken van 28 juli van 12:15 tot de laatste rubriek 19:00 staan erop, ik ben vanaf de 5 jarige aanwezig geweest van 12:10/12:15 op vrijdag.

Zaterdag 29 juli was ik van vanaf 10:00 tot 13:03 aanwezig, ook deze foto's staan online.

Helaas toen het begon te regenen moest ik helaas wel stoppen,dus ik heb niet de hele rubriek van de 95cm kunnen fotograferen.

Zondag was ik ook de hele dag aanwezig en heb ik tijdens de regenbui nog foto’s kunnen maken normaal van elke deelnemer.

In het 1.30 heb ik van sommige deelnemers ook wat kunnen filmen niet van iedereen, mocht je hierin geïnteresseerd zijn kan je me altijd een bericht sturen hierover.

 

Prijs per foto 5€ digitaal geleverd met logo/zonder logo.

 

Hoe kan je foto’s kiezen:

Stap 1:  als je de link aanduid van welke album je wilt zien geef je je email in vervolgens kan je de foto’s zien per rubriek geordend normaal.

Stap 2: bekijk de foto’s en als je er 1 of meerder wilt kiezen duid je deze aan met het hartje vervolgens wordt er dan gevraagd om nogmaals je mail in te geven. Als je dit doet krijgt de fotograaf te zien welke foto’s je hebt gekozen. 

Stap 3: de betaling kan via overschrijving of een betaalverzoek, hiervoor krijg je een mail of je mag mij contacteren.

Stap 4: na betaling van u foto’s worden ze bewerkt en krijgt u ze digitaal geleverd op hoge resolutie met logo( social media) en zonder logo voor eventueel te laten afdrukken (kan eventueel via mij besteld worden het afdrukken van de gekozen foto’s ).

 

 

Als jullie vragen hebben of er is iets niet duidelijk dan kan je me altijd een bericht sturen via instagram (mijn account: @Fotografie_eva_oorts )

Of via mail fotografieevaoorts@gmail.com

mocht u foto er niet tussen staan of u kan deze niet terugvinden, kijk dan ook zeker bij de andere rubrieken & twijfel zeker niet om mij een bericht te sturen mocht je hierover vragen hebben. ik heb mijn best gedaan om alles zo goed als mogelijk te ordenen per rubriek die gereden werd maar er kan altijd eens wat veranderd zijn in de mappen online ☺️.


Hieronder vinden jullie de links naar het online album 

 

Link 28 juli

https://fotografieevaoorts.pixieset.com/vorwedstrijdhorsehotel28juli/

 

Link 29 juli

https://fotografieevaoorts.pixieset.com/vorwedstrijdhorsehotel29juli/

 

Link 30 juli

https://fotografieevaoorts.pixieset.com/30juli/

 

mvg Fotografie eva oorts